Süper manyak Çalışkan Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 197 Kayıt tarihi : 18/07/09 Nerden : XxX Yaş : 31
Cüzdan Dolar: 200 €uro: 200 Türk lirasıı: 200
| Konu: [Resimli]Aqwnow İtem Ekleyemiyenler İçin Yardım! Çarş. Ağus. 19, 2009 2:58 pm | |
| 1.Adım:ilk aqwnow'u calıştıralım >> Sorna Giriş yapalım 2.Adım: Load'a Tıklayalım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]böyle bir kutu cıkacak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Not: Kesinlikle linkage yi boş bırakıyorsunuz. 3.Adım: SWF yazan yere link olarak hangi Weapon olarak ekliyoruz! Örnek: - Kod:
-
http://game.aqworlds.com/game/gamefiles/items/swords/player1.swf bunun gibi ekliyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Not: Swf yazan yere ekleyip Load Swf diyoruz. 4.adım: Ve sonuç: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Not: Bazen memberlilerin silahını taktığımız icin böyle olabiliyor. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
NeFeS Administrator
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 6062 Kayıt tarihi : 16/07/09 Nerden : Bir Admin Yaş : 2023
Cüzdan Dolar: Limitsiz.... €uro: Limitsiz.... Türk lirasıı: Limitsiz....
| Konu: Geri: [Resimli]Aqwnow İtem Ekleyemiyenler İçin Yardım! Çarş. Ağus. 19, 2009 3:11 pm | |
| yardım için saol serbaz + rep | |
|
SiyahDragon Üye
Cüzdan Dolar: 50 €uro: 50 Türk lirasıı: 50
| Konu: Geri: [Resimli]Aqwnow İtem Ekleyemiyenler İçin Yardım! Paz Ağus. 30, 2009 5:09 pm | |
| | |
|
NeFeS Administrator
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 6062 Kayıt tarihi : 16/07/09 Nerden : Bir Admin Yaş : 2023
Cüzdan Dolar: Limitsiz.... €uro: Limitsiz.... Türk lirasıı: Limitsiz....
| Konu: Geri: [Resimli]Aqwnow İtem Ekleyemiyenler İçin Yardım! Çarş. Eyl. 02, 2009 6:28 am | |
| | |
|